Prezentacija i skriptovi sa moje sesije na Sinergiji 15

Moji utisci sa moje sesije na Sinergiji 15 su: Prisutni su bili, iako je moje predavanje bilo od 9h kad većina još drema, bili izuzetno zainteresovani za temu i svo vreme su bili fokusirani na moju priču.

Učestvovali su u demoima i davali svoje mišljenje o pretpostavljenom toku i rezultatima demoa a u skladu sa scenarijom koji sam ja postavio. Bilo je i dosta izuzetno korisnih pitanja, za vreme prezentacije, što mi je pomagalo da usmerim tok prezentacije i fokusiram se na konkretne celine. Stekao sam utisak da su svi prisutni razumeli izloženu problematiku i da sam uspeo da im dovoljno približim temu o kojoj sam pričao. Sve u svemu, hvala svima koji su došli da slušaju moje predavanje i hvala im što su bili tako izuzetna publika.

Tema:
SQL Server 2016 Row-level security & Dynamic Data Masking

Abstrakt:
SQL Server 2016 donosi dosta unapređenja u sigurnosti i privatnosti. Cilj sesije je da predstavi ta unapređenja.

Prezentacija i skriptovi

Goran Milanov na SInergiji 15

Goran Milanov na SInergiji 15

One comment

  1. Ljilja says:

    Pozdrav, uradila sam update statistike na sql serveru 2008. Linkovani serveri. Sada se javlja problem u radu baza. Kako mogu da proverim sta je prouzrokovala sp_ updatestatistic i kako mogu da ispravim ? Hvala. Ima li neke preporuke i iskustva u ovom delu. Sta da gledam? Hvala. Ljilja

Leave a Reply

%d bloggers like this: