Goran Milanov na PMI Forumu u Zagrebu 2013

U Zagrebu je 13.11 i 14.11.2013 održan PMI Forum, u organizaciji PMI Udruge Hrvatske, čija je tema vodilja bila “Agilno vođenje projekata – da ili ne?”

Na PMI Forumu sam 13.11.2013 održao predkonferencijski dan sa radnim naslovom “Quo vadis?” a koji se je bazirao na komparativnoj analizi Microsoft Solution Framework-a, kao predstavnika iterativnih metodologija i Scrum-a kao predstavnika agilnih metodologija.

GoranMilanov_PMI_Forum_Zagreb_2013

Materjali sa predavanja na predkonferencijskom danu

Radio emisija na HRT radiu

Drugog dana konferencije sam zajedno sa fenomenalnim Nenadom Trajkoskim održao KeyNote predavanje na temu “Mr. Agilni i Mr. Iterativni otvoreno pričaju o svojim prednostima i nedostacima” i učestvovao na okruglom stolu na temu “Okrugli stol – Agile vs WaterFall”.

PMI_Konf_Zagreb_2013_Daniela

Zahvaljujem organizatorima što su me pozvali i dali mi šansu da učestvujem na ovom izuzetnom skupu. Takođe se zahvaljujem svima prisutnima na tome što su mi dali šansu da razmenimo znanja i iskustva o procesima na upravljanju projektima.

One comment

  1. nebojsasevo says:

    Super radionica. Informacije iz prakse daleko su vrijednije od onih koje možemo pročitai u brojnim knjigama. Dokaz da su ovakvi događaki prilike koje se ne smiju propustiti.

Leave a Reply

%d bloggers like this: